miercuri, 25 februarie 2009

Foloseste-ti timpul

Nu risipi aurul zilelor tale ascultandu-i pe plicticosi, incercand sa imbunatatesti esecurile fara speranta sau dandu-ti viata ignorantilor, oamenilor comuni si vulgari. Acestea sunt scopuri nesanatoase, false idealuri ale vremii noastre. Traieste! Traieste minunata viata care se afla inlauntrul tau. Nu te teme!

Oscar Wilde - Portretul lui Dorian Gray

3 comentarii:

  1. Este tot ce vreau sa fac acum, vreau sa-mi traiesc timpul, nu vreau sa ma plictisesc, sau sa devin plictisitoare, dar nici nu vreau sa ma prefac ca sa plac cuiva, asta inseamna ipocrizie, dar vreau sa imi petrec timpul cu cineva, si simt ca toti se imprastie tocmai acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si...cat despre acea plictiseala...nu de persoana, nu de iubire, de subiecte de discutie, am fost acuzata ca duc o relatie care a devenit plictisitoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu aceeasi problema, gasesc din ce in ce mai putini oameni (buni) cu care sa imi petrec timpul. Daca la inceput m-a necajit lucrul asta, acum incep sa ma obisnuiesc, chiar si singur, sunt o gramada de lucruri pe care le poti face, trebuie doar sa vrei sa iti folosesti timpul.

    RăspundețiȘtergere